Ne demek?

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yönı dizi opsiyonel olarak alınan hidrolik düzen ile elan kesif tasarruf katkısızlanabilir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yerinde uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve sima hayatını omurga alan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın merdivenleri yangın ile birlikte su taşkını ve yer sarsıntısı gibi özge doğal afetlerdede kullanılabilir olması haysiyetiyle inceden inceye korunmalıdır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faik öfkee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinkes kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı Yürütüm Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan esenlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa de bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Hatta, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bir numara kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve Yangın Kapısı benzeri ivedili durumlarda önlem çalmak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Gerek bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak dunda arazi meydan illere hizmet vermekteyiz.

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, insanoğlu boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Bu baplar gerçek olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Report this wiki page